Všechny naše členky bodovaly ve čtvrtém kole druhé atletické ligy v Hodoníně

Čtvrté kolo druhé atletické ligy se konalo na zrekonstruovaném stadionu v Hodoníně, tedy na našem domácím stadionu.

Kateřina Mašková předvedla pěkný výkon v rozběhu na trati 100 m, kdy přes protivítr 1,7 m/s zaběhla čas 13,10 s. Ve finále to byl přímo uragán proti, tak šlo už jen o body. Dvoustovka Kačce zatím příliš "nechutná" a 400 m ve štafetě taky nebyl nijak oslnivý výkon. Celkově ale nakonec přinesla hodonínským ženám patnáct bodů.

Šárka Kalábková předvedla odvážný výkon na trati 5000 m a nakonec doběhla na čtvrtém místě v novém osobním rekordu 23:47,15 min a přispěla tak družstvu sedmi body.

Julie Matějíčková tentokrát získala body pro družstvo pouze se štafetou 4 x 400 m, když svůj úsek běžela velice dobře. Skok vysoký se tentokrát příliš nepovedl, když výkonem 137 cm obsadila konečné jedenácté místo.

Poprvé se v atletické lize mezi ženami představila Izabela Křížová. V hodu oštěpem připsala za výkon 21,97 m deváté místo a družstvu tak přispěla dvěma body. A ještě jedno "poprvé" se ten den konalo. Izabela běžela poprvé v kariéře 400 m a vůbec ne špatně a čas 69,11 s. je určitým příslibem do budoucna.

Všem holkám velká gratulace k výkonům i získaným bodům pro družstvo.