Podpořte nás

    Vážení přátelé,
dovolujeme si Vás oslovit s návrhem partnerství naší tréninkové skupiny s Vaší firmou. Doposud nebyla naše skupina finančně zajištěna, a proto bych chtěl otevřít prostor pro jednání o partnerství a požádat o oboustranně prospěšnou spolupráci. Vím, že bez dostatečného finančního zabezpečení nemůže naše skupina, jejichž jednotlivci mají velké ambice na poli domácí atletiky, uspět. Jde zejména o pokrytí nezbytných nákladů jako jsou startovné na závodech, cestovné na závody, tréninková soustředění, sportovní vybavení, výživové doplňky a
vitamíny.

    Abychom udrželi vysoký standart a nadále své výsledky vylepšovali, tak se v současné době neobejdeme bez sponzorské pomoci.     

    A co můžeme na oplátku nabídnout my? Reklamní plochu na doplňkovém oblečení používaném na trénincích, mítincích a závodech, taškách, batůžcích, dále pak na mém osobním automobilu, kterým cestujeme na závody nejen po republice. Také nabízíme možnost umístění vašeho loga či odkazu, na naše webové stránky.
    Pokud Vás náš návrh kladně oslovil a máte zájem o spolupráci, kontaktujte prosím přímo moji osobu na telefonním čísle 606 658 803 nebo na e-mailu flape@email.cz. Rádi se s Vámi sejdeme a podrobněji s Vámi probereme naše reklamní možnosti v závislosti na případné nabídce sponzora.

Bc. Petr Flanderka, trenér AK Litvínov