Krajský přebor jednotlivců mladšího žactva a elévů - překonávali jsme rekordy a cinkaly medaile

Už třetí rok za sebou se konal krajský přebor jednotlivců mladšího žactva a elévů v Meziboří pod pořadatelstvím AK Litvínov.

Na start se kromě Štěpánky Klimešové postavili všichni ostatní členové skupiny, tzn. Kateřina Zábojníková, Anička Vyskočilová, Ivana Gallová a Michal Martinák.

Nejvíce se našim závodníkům dařilo v hodu kriketovým míčkem. Kateřina Zábojníková vyhrála kategorii mladších žákyň v novém osobním rekordu 49,42 m a druhé místo ve stejné kategorii obsadila pěkným výkonem 40,44 m Anička Vyskočilová. Další medaili získala ve stejné disciplíně v kategorii elévek Ivana Gallová, opět v osobním rekordu 30, 43 m. Další zlatou medaili  na těchto přeborech  získala Kačka Zábojníková ve vrhu koulí. Výkon 10,55 m je nejen osobním rekordem, ale i novým krajským rekordem. Další skvělý výkon předvedla Anička Vyskočilová ve skoku vysokém, když si vylepšila osobní rekord o 15 cm a výkonem 131 cm obsadila pěkné třetí místo. Druhé místo ještě obsadila v běhu na 1500 m, taktéž v novém osobním rekordu 5:44.44 min.

Nesmíme zapomenout ani na Michlal Martináka. Ten získal stříbrnou medaili mezi elévy v běhu na 600 m ve pěkném osobním rekordu 1:57,23 min. Dále pak přidal osmé místo ve skoku dalekém výkonem 369 cm.

Narychlo sestavená štafeta na 4 x 60 m  - Gallová, Vyskočilová, Balášová, Zábojníková sice bojovala v nejrychlejším běhu, ale nakonec to stačilo "pouze" na páté místo.