Kateřina Mašková zvítězila v běhu na 60 m mezi juniorkami na mládežnickém halovém mezinárodním mítinku v Bratislavě. Ani Izabela Křížová se neztratila.

Mezinárodní halový mládežnický mítink v Bratislavě se těšil velké mezinárodní konkurenci (Slovensko, Česko, Slovinsko, Rakousko, Maďarsko). To vše byly země, které vyslaly své závodníky či závodnice na tento mítink.

Skupinu Petra Flanderka zastupovala Kateřina Mašková a Izabela Křížová.

Kateřina Mašková nenašla v kategorii juniorek přemožitelku na trati 60 m a zvítězila v obou sériích běhů. V první sérii si vylepšila letošní osobní maximum na 8,05 s. Druhá série byla ještě lepší a čas rovných 8,00 s. ji prozatím zajistil účast na mistrovství České republiky juniorek v hale. Kačka si ještě "střihla" běh na 300 m a dosažený čas 45,11 s. naznačuje lepšící se formu.

Izabela Křížová si hned v prvním běhu na 60 m vytvořila nový halový osobní rekord časem 8,80 s., který ještě ve druhé sérii vylepšila na 8,79 s.  V běhu na 300 m sice trenér očekával lepší výkon než 46,13 s., ale přece jen Izabela po víceboji a dalším závodě v Ostravě je už trošku unavená :-).