Holky si zazávodily na okresních přeborech Břeclavského okresu mimo soutěž - padaly i osobní rekordy

Dalšími závody, kterých se členky naší tréninkové skupiny zúčastnily, byly přebory okresu Břeclav. Pořadatel, i díky dobrým vztahům mezi trenéry, nám umožnil starty mimo soutěž.

Julie Matějíčková si hned v úvodní disciplíně, běhu na 60 m, vytvořila osobní rekord časem 8,61 s. Pak přidala solidních 6,96 m ve vrhu koulí. Bohužel její hlavní disciplína, skok vysoký, skončila velkým propadákem. Julča totiž neskočila velice nízkou základní výšku 120 cm!

Izabela Křížová, připravující se na mistrovství Moravy a Slezska ve vícebojích, se představila hned ve čtyřech disciplínách. Při skoku dalekém, už pokusy vypadají celkem k světu, ale bohužel se Iza stále pere s rozběhem. Ani jeden pokus nebyl z prkna a tak z toho bylo nakonec jen 412 cm. Při běhu na 60 m má zatím smůlu na vítr, takže výkon 8,97 s. při protivětru 1,4 m/s. není tak špatný. Ve vrhu koulí měla Iza celkem vyrovnanou sérii, takže výkon 7,26 m bereme. Po sobotním výpadku v Brně, už tentokrát Iza v hodu oštěpem ukázala, že oštěp umí lépe, výsledkem byl výkon 23,26 m, což je jen 18 cm za osobním rekordem.

Příjemným překvapením byl výkon Šárky Kalábkové, která se stává pomalu "opravdovou" atletkou. Na vytrvalkyni předvedla pěkný běh na 300 m (52,43 s.). Další pěkný výkon předvedla na osmistovce, poprvé pod tři minuty (2:58,90 min), i když jak sama řekla, mohlo to být ještě lepší. Tak příště. :-)