Bílinská půlka aneb pro nás tedy sprintérský trojboj

V rámci krátkého soustředění na severu Čech jsme se zúčastnili závodu nazvaného "Bílinská půlka", jehož součástí je i sprintérský trojboj.

Kateřina Mašková, jako jedna z těch, které patřily do širšího okruhu favoritek na TOP 5 se nakonec musela smířit s jedenáctou pozicí. Větrný závod, tedy protivětrný, jí vůbec "nechutnal". Ono se zase nelze moc čemu divit, Kačka dlouho "stála" pro svalové potíže, pak brigáda apod, takže ono moc není z čeho brát.

Julie Matějíčková se už pomalu po covidu začíná dostávat do tempa, což dokazuje osobní rekord na tratích 100 m a 200 m (14,35 s. resp. 29,31 s.). Celkově Julča mezi ženami obsadila solidní 23. místo.

Izabela Křížová se po peripetiích s kotníkem, následně prodělaném covidu, pak problémech s kolenem, poprvé po dvou měsících postavila na start. Pro ní měl závod spíš charakter tréninkový, aby trenér věděl, jak na tom je. No nebylo to "boh vie čo", ale alespoň osobáček na 100 m se počítá. Celkově to stačilo na 27. místo.

No nechci to zakřiknout, ale zdá se, že všechny bolístky jsou teď pryč a možná přece jen ještě nějaký "TEN" výkon do konce sezóny ještě předvedeme.