4.kolo KP družstev staršího žactva - Ústí nad Labem

Poslední, tedy čtvrté kolo krajského přeboru družstev se konalo v Ústí nad Labem. Počasí atletům nepřálo, foukal výrazný vítr do zad, takže všechny běhy na 150 m i 200 m překážek byly s nedovolenou podporou větru, takže nemohou být uznány jako osobní rekordy.

Ondra Nuc běžel slušný čas na trati 800 m a skončil na čtvrtém místě (2:23.32). Ostatní výsledky nemá cenu uvádět, protože síla větru přesahovala i 5m/s. Uveďme jen, že Ondra ještě nastoupil na trati 150 m. Míra Kalousek pak bodoval na trati 200 m překážek devátým místem, stejně tak devátý skončil v hodu diskem výkonem 18,63 m a stejné umístění obsadil i v běhu na 150 m.

Mimo soutěž nastoupila teprve elévka Kateřina Zábojníková na trati 150 m a 200 m překážek (po statečném výkonu doběhla celkem čilá). Startovala také mladší žákyně Kristýna Vrabcová ve skoku vysokém a vyrovnala si výkonem 1452 cm osobní rekord.

Starší žáci postoupili do semifinále MČR družstev, takže jak Míru Kalouska, tak Ondru Nuce uvidíme na startu 22. září v Bílině.